Jin Shin Jyutsu

Energie is enthousiasme in beweging.’

– Mary Burmeister.
Zij bracht in de jaren zestig de kennis van
Jin Shin Jyutsu vanuit Japan naar het Westen.


Wat is Jin Shin Jyutsu?
Jin Shin Jyutsu is een Oosterse geneeskunst. Oorspronkelijk komt deze wijsheid uit het oude China, maar in Japan bleef ze bewaard. Jin Shin Jyutsu werkt met de energiestromen in het lichaam, door je handen op een aantal energiecentra te leggen. Deze energiecentra vind je vanaf je voorhoofd tot aan je grote teen!

Jin Shin Jyutsu is een eenvoudige en krachtige methode bij vermoeidheid, lusteloosheid, depressie, stress, de gevolgen van stress en andere gezondheidsproblemen. Ze brengt verlichting bij chronische ziektes. Jin Shin Jyutsu werkt op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau.

Je kunt Jin Shin Jyutsu op jezelf toepassen (‘goed voor jezelf zorgen’), maar je kunt ook Jin Shin Jyutsu behandelingen ontvangen (je ligt op een massagetafel en doet alleen je schoenen uit), dat is in de eerste plaats heerlijk ontspannen, maar kan zeker als effect een diepe healing hebben. Jin Shin Jyutsu versterkt je zelf-genezingskracht en bevordert je gezondheid, zodat je je energie weer voelt stromen.

Zie voor uitgebreidere informatie: www.jinshinjyutsu.nl en www.jinshinjyutsu.com