De Gîte

Hoeve de Bron is een prachtige gîte met een bijzonder, open karakter. Het gastverblijf bestaat uit verschillende gebouwtjes, georganiseerd om een ruime, beschutte tuin met uitzicht over de Bourgondische heuvels. U huurt de gîte voor uw eigen gezelschap. Tijdens uw verblijf zijn dus géén andere gasten aanwezig! Naast de gîte ligt het hoofdhuis van de Hoeve, waar gastvrouw Hannamaria Berkelmans woont. Er staan twee grote tuinen tot uw beschikking, met zitjes, luie stoelen, prachtige bloemen en fruitbomen. De omgeving is groen, landelijk en zeer rustig. U bent welkom in de periode van 1 juni tot en met 31 augustus 2018.

Afhankelijk van de samenstelling van uw gezelschap slaapt u in het ‘La Maison du Four Le Verne’, ‘La Maison de l’Écrivain’ of ‘l’Annexe’, drie ruimtes die zijn ingericht in de bijgebouwen rond de centrale tuin. Er is ruimte voor één tot vier personen. Een vijfde of zesde persoon kan er eventueel ook bij. Daarvoor betaalt u extra per nacht. Ook is er de mogelijkheid om met een groep komen, daarvoor gelden andere regels.

Aan de tuin ligt ook Het Theater, een verrassende verblijfsruimte die door de grote openslaande deuren zowel open als knus aanvoelt. Het podium nodigt uit voor improvisatie, maar in geval van plankenkoorts kunt u ook gewoon wat lezen, praten of van het uitzicht genieten.

U kunt koken in de volledig ingerichte en gezellige zomerkeuken. Hier staan ook een bank en een keukentafel met stoelen. In deze ruimte kunt u gratis gebruikmaken van een wifi-verbinding. Boven de keuken is de sanitaire ruimte met toilet, douche en wastafel. Elders op de hoeve bevindt zich een extra toilet. Honden toegestaan in overleg.

Hoeve de Bron is een zeer geschikte vakantieplek voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en mensen met liefde voor cultuur. Gezinnen met kleine kinderen vermaken zich ook uren in de tuin en het theater. Er is een kinderstoel, babybedje en opblaaszwembadje aanwezig.